KADROMUZ

FERHAT KURT - OKUL MÜDÜRÜ

Ferhat KURT - Okul Müdürü

1978 Osmaniye doğumlu, evli ve bir çocuk babasıyım. ilkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Osmaniye ilinde tamamladıktan sonra üniversite eğitimimi Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği bölümünde tamamladım. 2002 yılında İstanbul Küçükçekmece ilçesi Altınşehir İlköğretim okuluna atandım. Bu okulda 3 yıl görev yaptıktan sonra 2005 yılında aynı ilçede Söğütlüçeşme Ilkokuluna tayin istedim. Bu okulda da 13 yıl görev yaptım.  Eğitim öğretim alanında birçok proje ve eğitimlerde görev aldım. Halen AFAD´a bağlı okullarda afet bilinci  eğitimleri vermekteyim.  15 yıldır ilçemizde izci lideri olarak birçok kampta öğrencilerimize doğa ile uyum içinde yaşamalarını sağlayıcı eğitimler vermekteyim. 2018 yılında ise İstanbul Küçükçekmece ilçesi Büyük Halkalı İlkokuluna müdür yardımcısı olarak  atandım.2021 yılında Avcılar ilçesi Şehit Eyüp Çolakoğlu İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandım, halen okulumuzda bu görevi  sürdürmekteyim.

(212) 648 1145  Eposta